Ontspannen midden in de natuur

Onze bungalow is gelegen in het bungalowpark Sunclass Durbuy, op 3km wandelafstand van het centrum van Durbuy en vlakbij de oevers van de Ourthe.
Dankzij de gunstige ligging hebt u meer dan voldoende privacy en rust, maar tegelijk kunt u gebruik maken van de verschillende mogelijkheden die het park te bieden heeft.

Adresgegevens

BUNGALOWPARK SUNCLASS-DURBUY | Rue d’Andenne 20 | 6940 Durbuy | België

 

Faciliteiten in Sunclass Durbuy

 

Internetten kan gratis (met eigen laptop of smartphone) in de WiFi-zone (hotspot) in en rond het eetcafé. Voor de kleine boodschappen is er de minishop. Indien u geen zin hebt om te koken kan u terecht in het familie-restaurant “Au Bon Coeur” (met speelhoek voor de allerkleinsten). Naast het familierestaurant is ook een wasserette en een snackbar aanwezig.

Ook sportieve gasten komen hier perfect aan hun trekken. In de nabijheid kan u mountainbikes en kano’s (kajaks) huren, maar ook activiteiten zoals speleologie, rotsklimmen, boogschieten, raften, en zelfs ballonvaren beoefenen.

Plattegrond van het park

Receptie

Bij aankomst wordt u aan de receptie vriendelijk onthaald in het Nederlands, Frans, Duits of Engels. Aan de receptie vindt u tevens gratis brochures met alle activiteiten en bezienswaardigheden uit de regio.

Overdekt verwarmd zwembad

Een grote troef van Sunclass Durbuy is het overdekt en verwarmd zwembad (18 meter lang) met afzonderlijk peuterbad. Het zwembad is gratis toegankelijk voor de gasten van Sunclass Durbuy.

Voor meer informatie over het bungalowpark zelf, kunt u terecht op de website van Sunclass Durbuy.